0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelmand

Ben jij op zoek naar een plek voor een iPhone reparatie in de buurt van Berkel-Enschot? Dan is GSM Sjop in Tilburg een geschikte optie. Bij onze winkel kun je direct zonder afspraak langskomen voor de reparatie van je iPhone. Wij kunnen alle denkbare iPhone-modellen repareren. Denk bijvoorbeeld aan de iPhone 14, iPhone 13, iPhone 12, iPhone 11, iPhone SE en de iPhone X. Tijdens het repareren gebruiken wij originele iPhone-onderdelen. De telefoon is klaar terwijl je wacht. Tijdens het wachten kun je nog genieten van een koffie of thee. Kom je dus uit Berkel-Enschot en zoek je een plek waar je snel je iPhone kunt laten repareren? Kom dan langs bij GSM-Sjop in de Piusstraat in Tilburg.

Aanbod in soorten reparaties

We bieden alle nodige reparaties voor je iPhone aan. Wij kunnen bijvoorbeeld voor iedere iPhone het scherm vervangen. Hierbij heb je de keuze tussen een origineel scherm en een goedkope maar hoge kwaliteit kopie scherm. Op beide iPhone-scherm reparaties krijg je korting. Behalve een scherm reparatie kun je bijvoorbeeld ook gaan voor een nieuwe batterij. Een iPhone accu vervangen zorgt ervoor dat je batterijduur van je iPhone weer zoals vanouds is. Verder kunnen wij ook de cameralens van de iPhone vervangen. Hierdoor kun je weer de scherpste foto’s schieten. Als je niet zeker weet wat voor reparatie je nodig hebt kun je altijd bij ons binnenlopen. Wij werken zonder afspraak.

Bereikbaarheid vanuit Berkel-Enschot

GSM Sjop zit aan de Piusstraat 106 in Tilburg. Dit adres is makkelijk te bereiken vanaf Berkel-Enschot. Met de auto is de reistijd slechts 14 minuten. De auto kun je voor de deur parkeren. Kom je vanaf het centrum van Tilburg? Dan kun je onze winkel makkelijk te voet bereiken. Ook met de fiets kun je ons makkelijk bereiken. In ruim 20 minuten fietsen sta je voor onze deur. Als je met het openbaar vervoer komt kun je het beste bus 1 of 2 nemen naar de Bisschop Zwijssenstraat vanuit Tilburg Centraal.