Piusstraat 106
5021 JC  TILBURG
013 5364632
      
Portret Aaron 

Onze werkwijze

“Your car, we care”. Bij Valster Car Care doen wij er alles aan uw auto een zo goed mogelijke behandeling te geven. 
Wat wij geleerd hebben is dat de verschillen enorm groot zijn op het gebied van wassen en poetsen. Wasstraten lijken makkelijk en snel. Maar ondanks alle mooie beloften ontstaan er zelfs bij de beste wasstraten lichte krassen en worden moeilijk bereikbare plekken minder goed of zelfs niet gereinigd. Ook de (zelf)wasboxen zijn met het gebruik van veelal agressieve reinigingsmiddelen niet de beste keuze voor uw auto. Indien u uw auto regelmatig onderhoudt rijdt u niet alleen rond in een frisse auto met een prettig gevoel, het zorgt ook voor een hogere restwaarde van uw auto.

Wij werken met een aantal behandelingen. Bij iedere behandeling werken wij met eenzelfde passie om een glanzend eindresultaat te bieden. Afhankelijk van uw wensen kunnen we in overleg de best passende behandeling kiezen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Er zijn diverse extra’s mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.
Wij beginnen met een uitgebreide wasbeurt waarbij geen agressieve producten worden gebruikt. De wasmiddelen die wij gebruiken zijn biologisch afbreekbaar. Het wassen zelf gebeurt met speciale doeken. Voor het drogen werken wij met zachte doeken en een speciale wax die de lak een extra bescherming en glans geeft. Het regelmatig laten wassen van uw auto zal aantoonbaar voor meer glans zorgen en het vuil zal minder goed hechten aan uw lak.

Ook voor het interieur werken wij met de beste producten die uw bekleding niet zullen aantasten. Afhankelijk van uw keuze zijn er extra lakbehandelingen mogelijk. Van een lichte polish tot een intensieve behandeling. Het is mogelijk om uw auto machinaal te laten polijsten en vervolgens wordt de lak voorzien van polish. Het resultaat is dat oppervlakkige krasjes sterk zijn verminderd of zelfs zijn verdwenen, daarnaast is de lak van uw auto in een betere conditie gekomen met een betere glans.

In overleg kunnen aanvullende behandelingen worden geregeld bijvoorbeeld een lakverzegeling of een intensieve lederbehandeling.

Waarom kiezen voor ons

Altijd een scherpe prijs
Geen afspraak nodig
Meeste reparatie's klaar terwijl u wacht
100% Originele onderdelen
Gratis koffie of thee
Factuur voor bedrijf/verzekering
Parkeren voor de deur
 

Tilburg

Piusstraat 106
5021 JC  TILBURG
013 5364632

Maandag  12.00u tot 18.00u
Dinsdag  09.00u tot 18.00u
Woensdag 09.00u tot 18.00u
Donderdag   09.00u tot 21.00u
Vrijdag 09.00u tot 18.00u
Zaterdag 09.00u tot 17.00u    
Ga naar boven