HTC One mini 2 reparatie Tilburg

HTC One mini 2 reparatie Tilburg

Niets is zo vervelend als het laten vallen van je HTC One mini 2 smartphone. Als er een scheur in je glas zit of je ziet niets meer op je scherm dan is eenHTC One mini 2 scherm reparatie nodig. En woont u in Tilburg of omgeving, dan zitten we bij u om de hoek. Ook als er andere klachten zijn met de HTC One mini 2 kunnen wij dat maken. Denk bv. aan een USB oplaadconnector, aan uit knop enz. Gelukkig hebben onze monteurs ruim voldoende ervaring met de HTC One mini 2 reparatie waardoor het glas of het beeldscherm of andere onderdelen snel vervangen kunnen worden.

HTC One mini 2 is niet altijd direct klaar in Tilburg

Momenteel repareren wij het scherm, glas van een HTC One mini 2 waarvan uw glas gebroken is of je ziet niets meer op je scherm voor een hele scherpe prijs.
De onderdelen zijn altijd op voorraad, en een afspraak maken is niet nodig bij ons. U kunt gewoon bij ons binnen lopen voor een HTC One mini 2 reparatie.
Je kunt dan bij ons in de winkel je toestel achterlaten voor een HTC One mini 2 reparatie. Deze reparatie duurt iets langen dan andere reparaties. Je krijgt van ons wel een leentoestel mee dat je gewoon bereikbaar blijft. Als de reparatie klaar is dan bellen wij meteen op.

Waar een HTC One mini 2 reparatie uit laten voeren

Bezoek onze winkel zonder afspraak tijdens de openingstijden. Onze monteurs zitten 6 dagen per week voor u klaar en kunnen meestal direct aan uw reparatie beginnen. Een HTC One mini 2 reparatie is meestal binnen 24 uur klaar.
Als uw smartphone of tablet thuis op de grond of in het toilet is gevallen valt deze schade bij de meeste verzekeraars onder de inboedelverzekering. U dient enkel te controleren of deze schade ook bij uw inboedelverzekering in de dekking zit (Dit is het geval bij 99% van de verzekeringen), en onze rekening naar uw verzekeraar te sturen. Met deze werkwijze zijn alle reparaties die wij uitvoeren voor u dus vrijwel kosteloos.
Heeft u nog vragen, wij
 staan u graag te woord, maar zien u nog liever gewoon aankomen in Tilburg. Ons telefoonnummer is 013-5364632 of mobiel 06-10640640 Liever per email contact, klik dan hier. Graag tot ziens.