iPad mini 2 reparatie Tilburg

iPad mini 2 reparatie Tilburg

Niets is zo vervelend als het laten vallen van je iPad mini 2 tablet. Als er een scheur in je glas zit of je ziet niets meer op je scherm dan is een iPad mini 2 reparatie nodig. En woont u in Tilburg of omgeving, dan zitten we bij u om de hoek. Gelukkig hebben onze monteurs ruim voldoende ervaring met de iPad mini 2 reparatie waardoor het glas of het beeldscherm snel vervangen kan worden.

iPad mini 2 reparatie is altijd direct klaar in Tilburg

Momenteel repareren wij het scherm, glas van een iPad mini 2 waarvan uw glas gebroken is of je ziet niets meer op je scherm voor een hele scherpe prijs.
De onderdelen zijn altijd op voorraad, en een afspraak maken is niet nodig bij ons. U kunt gewoon bij ons wachten op een iPad mini reparatie. 

Waar een iPad mini 2 reparatie uit laten voeren

Bezoek onze winkel zonder afspraak tijdens de openingstijden. Onze monteurs zitten 6 dagen per week voor u klaar en kunnen meestal direct aan uw reparatie beginnen. Een iPad mini 2 reparatie neemt slechts meestal een uurtje in beslag.
Als uw smartphone of tablet thuis op de grond of in het toilet is gevallen valt deze schade bij de meeste verzekeraars onder de inboedelverzekering. U dient enkel te controleren of deze schade ook bij uw inboedelverzekering in de dekking zit (Dit is het geval bij 99% van de verzekeringen), en onze rekening naar uw verzekeraar te sturen. Met deze werkwijze zijn alle reparaties die wij uitvoeren voor u dus vrijwel kosteloos.
Heeft u nog vragen, wij
 staan u graag te woord, maar zien u nog liever gewoon aankomen in Tilburg. Ons telefoonnummer is 013-5364632 of mobiel 06-10640640 Liever per email contact, klik dan hier. Graag tot ziens.