samsung S4 mini reparatie Tilburg

Samsung S4 mini reparatie Tilburg

Niets is zo vervelend als het laten vallen van je Samsung S4 mini smartphone. Een samsung S4 mini reparatie is dan nodig als je smartphone het niet meer doet of als je glas of lcd kapot is, en woont u in Tilburg, dan zitten we bij u om de hoek. Gelukkig hebben onze monteurs ruim voldoende ervaring met de samsung S4 mini reparatie waardoor het glas of het beeldscherm heel snel vervangen kan worden.

Samsung S4 mini reparatie is altijd direct klaar in Tilburg

Momenteel repareren wij het lcd, glas en touchscreen van een Samsung S4 mini voor een hele scherpe prijs.
De onderdelen zijn altijd op voorraad, en een afspraak maken is niet nodig bij ons. U kunt gewoon bij ons wachten op een samsung S4 mini reparatie of het vervangen van het glas, lcd of touchscreen.

Waar Samsung S4 mini reparatie uitvoeren

Bezoek onze winkel zonder afspraak tijdens de openingstijden. Onze monteurs zitten 6 dagen per week voor u klaar en kunnen meestal direct aan uw reparatie beginnen. Een Samsung S4 mini reparatie neemt slechts enkele minuten in beslag.
Als uw smartphone of tablet thuis op de grond of in het toilet is gevallen valt deze schade bij de meeste verzekeraars onder de inboedelverzekering. U dient enkel te controleren of deze schade ook bij uw inboedelverzekering in de dekking zit (Dit is het geval bij 99% van de verzekeringen), en onze rekening naar uw verzekeraar te sturen. Met deze werkwijze zijn alle reparaties die wij uitvoeren voor u dus vrijwel kosteloos.
Heeft u nog vragen, wij
 staan u graag te woord, maar zien u nog liever gewoon aankomen in Tilburg. Ons telefoonnummer is 013-5364632 of mobiel 06-10.640.640 Liever per email contact, klik dan hier. Graag tot ziens.