Sony Xperia Z reparatie Tilburg

Sony Xperia Z reparatie Tilburg

Niets is zo vervelend als het laten vallen van je Sony Xperia Z smartphone. Als er een scheur in je glas zit of je ziet niets meer op je scherm dan is een Sony Xperia Z scherm reparatie nodig. En woont u in Tilburg of omgeving, dan zitten we bij u om de hoek. Ook als er andere klachten zijn met de Sony Xperia Z kunnen wij dat maken. Denk bv. aan een USB oplaadconnector, aan uit knop enz. Gelukkig hebben onze monteurs ruim voldoende ervaring met de Sony Xperia Z reparatie waardoor het glas of het beeldscherm of andere onderdelen snel vervangen kunnen worden.

Sony Xperia Z is niet altijd direct klaar in Tilburg

Momenteel repareren wij het scherm, glas van een Sony Xperia Z waarvan uw glas gebroken is of je ziet niets meer op je scherm voor een hele scherpe prijs.
De onderdelen zijn altijd op voorraad, en een afspraak maken is niet nodig bij ons. U kunt gewoon bij ons binnen lopen voor een Sony Xperia Z reparatie.
Je kunt dan bij ons in de winkel je toestel achterlaten voor een Sony Xperia Z reparatie. Deze reparatie duurt iets langen dan andere reparaties. Je krijgt van ons wel een leentoestel mee dat je gewoon bereikbaar blijft. Als de reparatie klaar is dan bellen wij meteen op.

Waar een Sony Xperia Z reparatie uit laten voeren

Bezoek onze winkel zonder afspraak tijdens de openingstijden. Onze monteurs zitten 6 dagen per week voor u klaar en kunnen meestal direct aan uw reparatie beginnen. Een Sony Xperia Z reparatie is meestal binnen 60/90 min klaar.
Als uw smartphone of tablet thuis op de grond of in het toilet is gevallen valt deze schade bij de meeste verzekeraars onder de inboedelverzekering. U dient enkel te controleren of deze schade ook bij uw inboedelverzekering in de dekking zit (Dit is het geval bij 99% van de verzekeringen), en onze rekening naar uw verzekeraar te sturen. Met deze werkwijze zijn alle reparaties die wij uitvoeren voor u dus vrijwel kosteloos.
Heeft u nog vragen, wij
 staan u graag te woord, maar zien u nog liever gewoon aankomen in Tilburg. Ons telefoonnummer is 013-5364632 of mobiel 06-10640640 Liever per email contact, klik dan hier. Graag tot ziens.