Bij aankoop van een smartphone, zetten wij gratis gegevens over.

iPhone waterschade reparatie

Heeft uw iPhone waterschade opgelopen en is reparatie nodig? Dan bent u van harte welkom bij GSM SJOP. Wanneer een iPhone waterschade heeft, dan is reparatie in de meeste gevallen mogelijk. Het komt weinig voor dat het toestel na in contact met water of een andere vloeistof te zijn gekomen nog goed werkt. Echter, er kan nooit worden gegarandeerd dat de iPhone met waterschade nog met een reparatie gered kan worden. Dit is onder meer afhankelijk van de duur en hoeveelheid dat deze nat is geweest.

Een iPhone met waterschade kan na een reparatie weer goed werken

In veel gevallen kan een iPhone met waterschade met een reparatie weer goed werkend gemaakt worden. Wij kijken dit graag voor u na. Voor een iPhone met waterschade brengen wij voor de reparatie 25 euro in rekening, ook wanneer de reparatie niet voldoende is om de telefoon weer goed werkend te maken. Wij voeren bij iedere iPhone met waterschade namelijk eenzelfde reparatie procedure uit. U weet dan ook altijd waar u financieel aan toe bent wanneer u ons laat proberen de telefoon weer te repareren.

Contact

Wilt u uw iPhone met waterschade voor reparatie bij ons langsbrengen? U bent van harte welkom. U vindt ons aan de Piusstraat 106 in Tilburg of de Reigerstraat 5 in Breda. Wij bekijken graag of de iPhone met waterschade nog voor reparatie in aanmerking komt. Wilt u meer informatie omtrent alle mogelijkheden? Bel dan naar 1 van onze filialen of maak gebruik van het online contactformulier. Wij zijn 6 dagen per week zonder afspraak open.